tentang syarikat kita
Profil Syarikat

CenderahatiMalaysia.com ialah nama yang tidak asing lagi bagi kepercayaan dan kualiti kerja serta khidmat bermutu yang disediakan kepada pelanggan. Laman web ini dikendalikan dan diurus oleh YV Marketing – pembekal dan pemborong utama barangan cenderahati di Malaysia dengan kepelbagaian pilihan stok sedia ada.

Barangan cenderahati berkaitan produk boleh disesuaikan dengan logo dan perakaman, berdasarkan kehendak pelanggan. Produk-produk ini berfungsi sebagai taktik pemasaran yang penting dan juga boleh digunakan untuk pemasaran dan strategi promosi yang efektif. Barangan cenderahati atau produk membolehkan pendedahan yang lebih luas dan berulang bagi produk dan servis syarikat, selain membuka laluan kepada pengiklanan berulang. Semua ini digunakan bagi kempen pemasaran berlainan dan juga untuk acara-acara korporat seperti makan malam tahunan syarikat dan sebagainya.

YV Marketing adalah nama yang boleh dipercayai untuk rekaan barangan cenderhati seperti yang anda mahu!

01. Visi

-Untuk membekalkan barangan cenderhati berkualiti, pada harga berpatutan dan menepati masa.
-Untuk menjadi pembekal dan pemborong barangan cenderahati premium terbesar untuk korporat di Malaysia

02. Misi

Kami berusaha untuk menyediakan pelanggan dengan rekaan inovatif bagi barangan cenderahati dengan pelbagai pilihan dan warna.

 

pembekal cenderahati banner

Apa maksud Cenderamata Korporat?

Hadiah Premium adalah istilah yang biasa digunakan untuk menggambarkan cenderamata atau hadiah korporat di Malaysia dan Singapura. Secara umumnya, industri hadiah premium merujuk kepada industri hadiah korporat atau buah tangan yang merangkumi pemborong, pembekal, ejen dan pelanggan yang memerlukan produk-produk ini. Secara menyeluruh, “hadiah premium” ini merujuk kepada hadiah yang unik dan eksklusif dan secara amnya membawa nilai yang lebih tinggi daripada produk hadiah yang biasa. Penerangan yang lebih tepat mengenai hadiah premium adalah hadiah ini berkemungkinan akan menjadi satu produk promosi, cenderamata, memori atau buah tangan. Jika ia digunakan sebagai cenderahati sebagai tanda penghargaan kepada pelanggan, kakitangan atau pihak berkepentingan yang lain, ia juga diistilahkan menjadi hadiah korporat atau cenderamata syarikat.

Pembekal hadiah premium di Malaysia boleh merujuk kepada beberapa kategori yang berbeza. Terdapat pelbagai pemborong dan pengeluar hadiah premium, yang mungkin akan menjadi pengimport atau pengeluar hadiah. Selain itu, terdapat juga pembekal yang lebih kecil yang boleh memberikan suatu perkhidmatan utama untuk pelanggan mereka yang mungkin termasuk untuk mendapatkan barang hadiah yang sempurna, mencetak hadiah, pembungkusan serta penghantaran produk kepada pelanggan. Pelanggan-pelanggan ini mungkin akan mendapatkan barangan premium dan kadang-kadang hanya memerlukan hadiah untuk promosi tetap. Tambahan pula, terdapat juga beberapa syarikat-syarikat pengiklanan atau syarikat yang membuat majlis yang juga mengaku diri mereka adalah pembekal hadiah premium. Pembekal hadiah premium yang terbaik akan mempunyai pengetahuan produk yang luas tentang hadiah premium dan tahu apa yang pelanggan mereka mahukan dan juga memberikan perkhidmatan yang terbaik dan segi harga untuk pelanggan mereka.

Memilih pembekal hadiah premium adalah sangat sukar. Anda perlu memilih salah satu pihak yang membekalkan anda dengan hadiah yang premium dan dalam kualiti yang baik. Sesetengah stokis tertentu mungkin mempunyai banyak pilihan yang berbeza dalam inventori mereka, tetapi ada juga beberapa produk hadiah yang berkemungkinan berkualiti rendah. Oleh itu, ia bukan satu idea yang buruk untuk membolehkan pembekal perkhidmatan yang mengetahui industri ini dengan baik untuk memastikan kualiti produk yang anda beli. Mungkin ada sesetengah pihak menjual produk yang baik, tetapi jangka masa penghantaran mereka mungkin menjadi perlahan dan ini merupakan masalah besar. Oleh itu, anda perlu mencuba beberapa pembekal hadiah premium dan memilih pembekal yang anda rasakan selesa untuk bekerjasama.

Proses pemberian hadiah premium ini juga dapat memupuk hubungan yang erat di antara sesebuah syarikat dan pelanggan mereka. Tanpa hadiah sebegini, pelanggan akan rasa tidak dihargai dan berkemungkinan pelanggan akan mencari syarikat lain yang menawarkan produk yang sama tetapi memberikan mereka lebih banyak hadiah. Oleh itu, pemberian hadiah ini merupakan satu peranan yang penting bagi sesebuah syarikat untuk menjadikan sesebuah syarikat itu bertambah maju dan mempunyai pelanggan yang sentiasa membeli daripada mereka. Akhir sekali, jagalah hubungan dengan pelanggan-pelanggan anda untuk memastikan syarikat anda tidak akan rugi.