LOGO ATAS CENDERAHATI

Kami menawarkan cetakan logo pelbagai teknik atas barang yang dibeli daripada kami dengan harga yang berpatutan. Antara teknik yang digunakan termasuk cetakan skrin, cetakan jenis pad, cetakan pindahan haba, ukiran laser.

CETAKAN SKRIN

Cetakan Skrin atau juga dikenali sablon melibatkan penggunaan rangka dengan skrin atau jaringan yang diregangkan padanya. Prosedur ini melibatkan rekaan di atas skrin, di mana semua peralatan ini dipanggil sebagai “stensil”. Biasanya dakwat digunakan untuk mencetak rekaan dari stensil kepada sasaran objek. Teknik cetak ini  digunakan pada permukaan rata bagi cenderahati  dan ia mampu mencetak sehingga 4 warna tanpa toning.

CETAKAN JENIS PAD

Percetakan pad melibatkan penggunaan pad cetakan silikan dengan prosedur di mana dakwat separa melekit dihasilkan. Dakwat tersebut kemudian memenuhi ruang permukaan yang diukir, memandangkan dakwat tersebut secara semulajadinya melektit, ianya melekat pada pad dan kemudian dipindahkan pada permukaan yang perlukan cetakan. Ianya kebiasaannya diaplikasikan pada permukaan cenderahati yang tidak rata seperti bulat.

CETAKAN PINDAHAN HABA

Percetakan pindahan haba, juga dikenali sebagai cetakan termal, cetakan lilin-termal atau cetakan pindahan termal melibatkan penggunaan haba untuk memindahkan imej dari lilin kepada item atau objek lain. Ianya paling sesuai untuk logo dengan warna penuh atau warna gradien.

UKIRAN LASER

Ianya melibatkan penggunaan lazer untuk menanda atau menggores sesuatu permukaan. Teknik ini lebih sesuai pada logam, kayu dan material berasaskan silikon. Ukiran lazer tidak menghasilkan warna. Logo yang diukir ialah warna asas bagi material logam tersebut.

Bagaimana Memilih Cenderahati Promosi untuk Korporat?

Mendapatkan pilihan barangan promosi yang betul adalah perkara yang paling penting apabila untuk membuat penjenamaan anda, kerana produk yang salah boleh menyebabkan ia ketinggalan yang tidak digunakan dan dilupakan, akhirnya membazirkan segala kos pemasaran.

Semua pakar barangan promosi akan memberitahu anda perkara yang sama, oleh itu, terdapat beberapa jenis barang-barang yang amat sesuai untuk industri yang berbeza. Disebabkan banyak pilihan daripada beribu-ribu produk unik dan boleh dijual di pasaran hari ini, membuat pilihan anda dengan mengambil nasihat ini adalah idea yang terbaik!

Sebahagian daripada barangan yang terbaik untuk persekitaran korporat adalah barangan yang terdapat di dalam kategori praktikal dan terpilih, kerana jenis produk ini yang berkemungkinan disimpan dan digunakan. Mereka juga akan mengeluarkan imej yang boleh dipercayai dan mempromosikan jenama anda, yang boleh menjadi perkara yang anda sasarkan.

Promosi USB pendrive adalah salah satu contoh produk yang amat praktikal dan hampir dijamin akan diggunakan dari semasa ke semasa. Walaupun hanya seorang sahaja yang bekerja di dalam pejabat dan memiliki banyak jenis produk pemacu USB,pemace tambahan ada sangat bernilai dan tidak akan dibuang, jika terdapat kes sebegini!

Begitu juga kepada pemacu promosi USB Hub, pengecas dan powerbank adalah contoh-contoh lain bagi alat-alat teknologi yang setiap ahli perniagaan yang bukan sahaja memerlukan, tetapi bergantung kepadanya. Jika penerima produk anda bekerja dalam persekitaran korporat, anda tidak akan salah dengan memilih salah satu daripada perkara ini.

Produk-produk lain, terutamanya yang baik dalam persekitaran korporat adalah pen premium, walaupun pada hakikatnya banyak penulisan kita dilakukan melalui papan kekunci hari ini, ramai orang bukan sahaja ingin memiliki pen di tangan, tetapi juga untuk menikmati rasa menggunakan barang berkualiti tinggi seperti ini.

Selain itu, alat tulis yang terbaik sebagai produk promosi dalam persekitaran korporat adalah fail persidangan, diari dan pemegang kad niaga dengan logo. Semua barang-barang yang praktikal adalah sering dihargai dalam jenis ini persekitaran kerja.

Produk promosi lain yang banyak dinikmati yang lebih luar biasa adalah dompet kulit berlogo, yang mana-mana penerima terikat untuk menjaganya dan digunakan. Digunakan untuk kegunaan peribadi dan perniagaan, produk yang berkualiti seperti ini pasti menarik perhatian.

Selain dompet kulit, mengapa tidak mempertimbangkan penjenamaan tag bagasi kulit untuk ahli perniagaan yang kerap mengembara, pembelian portfolio berkulit untuk dokumen-dokumen penting mereka, atau juga memilih pemegang kad perjalanan untuk kad ID, lesen memandu?

Pilihan terakhir untuk idea yang baik bagi hadiah promosi adalah untuk penjawat jawatan yang tinggi dalam syarikat persekitaran adalah peralatan golf seperti bola golf dan payung golf. Sekali lagi, barang-barang ini adalah perpaduan sempurna antara praktikal dan kecanggihan, yang anda perlu sasarkan.

Ini hanya beberapa idea hadiah promosi bahagian untuk persekitaran korporat. Anda boleh menlayari laman web kita untuk keseluruhan konsep cenderaramata korporat.

Carta Aliran Proces Pembelian Cenderamata Korporat

and see how our solutions can fit your needs.